Friday, 9 December 2016

MENGANGGUR? SHAKLEE BOLEH BANTU..

Tahun 2015 sahaja statistik menunjukkan ramai graduan menganggur, termasuklah graduan bidang perubatan. Sedangkan pinjaman pengajian tinggi masih perlu dibayar setiap bulan. Di Jabatan Insolvensi pula, ramai golongan muda berumur 23-27 tahun tersenarai sebagai bankrupsi.

Sedih..

Kebanyakannya mementingkan asalkan sambung belajar, tak kisah lah kursus yang diambil itu sudah ada lambakan di pasaran.
Shaklee ada buat satu program, iaitu inisiatif untuk beri peluang pada golongan mua untuk berniaga. Program ini dinamakan YES - Young Entrepreneur System.YES menyasarkan peluang ini bukan sahaja kepada lepasan graduan, tapi auri rumah yang ingin menjana pendapatan.

Cara Menyertai YES

Untuk menjadi seorang Usahawan bersama YES sangat mudah. Anda hanya perlu menyertai Shaklee, menggunakannya dan berkongsi kebaikan tentang produk kepada orang disekeliling anda. Secara tidak langsung sambil menggunakan produk Shaklee, anda boleh jadikan satu bidang perniagaan.

Selain itu peserta Program Youth Entrepreneur System ini juga mendapat latihan, tunjukajar dan bimbingan daripada mentor yang terdiri dari usahawan-usahawan Shaklee yang telah berjaya.

Syaratnya:

Untuk menjadi seorang Usahawan bersama YES sangat mudah. Anda hanya perlu menyertai Shaklee.

Gunakan produk Shaklee dan berkongsi kebaikan tentang produk kepada orang disekeliling anda. Secara tidak langsung sambil menggunakan produk Shaklee, anda boleh jadikan satu bidang perniagaan.

Selain itu peserta Program Youth Entrepreneur System ini juga mendapat latihan, tunjuk ajar dan bimbingan daripada mentor yang terdiri dari usahawan-usahawan Shaklee yang telah berjaya.

Percuma Vitalea-Iron Formula
Bagi yang mendaftar ahli dalam bulan Mei 2015 hingga Oktober 2015.. mereka layak mendapat vitamin yang berusia 101 tahun iaitu Vitalea. Khasiat Vitalea memang tak dapat disangkal lagi.

Ramai orang dah menjadi semakin sihat dengan Vitalea. Bahkan saya sendiri jatuh cinta dengan trial set vitalea.. lalu saya terus masuk ahli dan mendapat Vitalea percuma. Hebatkan..


Selain daripada peluang di atas. YES memberi peluang juga untuk naik rank dari pangkat supervisor hingga ke Master Coordinator..


Ramai dah anak-anak muda yang berjaya mengaut untung dan dapat membayar hutang pinjaman pendidikan serta, membantu keluarga, tambahan pulak dengan GST dan harga barang yang mahal.


Ok..
Bagi sesiapa yang nak menjadi ahli, boleh lah hubungi Mira Hamzah untuk maklumat lanjut. Hubungi dan hafal nombor di 
bawah..hehe


019-2821775
019-2821775
019-2821775

MASIH PANDANG RINGAN KANSER SERVIKS?


Kanser serviks sebenarnya adalah kanser kedua yang sangat mengerikan para wanita selepas kanser payudara.

Walaubagaimana pun tak ramai yang cuba untuk tahu secara mendalam, bagaiamana kanser servik ini boleh menjejaskan kesihatan tubuh secara tidak langsung.

Sebenarnya, sel yang telah dijangkiti oleh virus kanser serviks, boleh menapak di bahagian dalam serviks dari 4 milimiter dalam hingga 7 milimeter keluasan dalam. Kemudian ia akan membahagi secara perlahan-lahan. Jadi kalau buat papsmear.. kadang2 result boleh jadi non-reactive sebab sel kanser tu belum berada di permukaan serviks.

Tapi AWASSS!!! Apabila sel-sel kanser telah ada dipermukaan serviks..sebenarnya sel kanser mungkin telah banyak di bahagian dalam serviks.

Sel kanser boleh membahagi dengan sangat cepat, sekiranya immunity tubuh rendah.

Jadi.. setiap wanita mesti:

1. Buat papsmear at least 2 tahun sekali.
2. Reconsider untuk HPV vaccination.
3. Kalau ada pendarahan selepas intercourse.. sila cepat2 rujuk pada guinea.
4. Sentiasa check and update kesihatan diri sendiri dan rujuk pada doktor sekiranya berlaku apa2 yang abnormal.

Peranan Vivix terhadap Kanser Serviks
˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚
VIVIX membantu memastikan sel-sel sihat.
VIVIX mempeebaiki sel tidak sihat, jadi secara tidak langsung, VIVIX membantu untuk mengurangkan sel-sel kanser merebak ke tempat lain
Sel kanser sangat cepat membahagi dan merebak, VIVIX boleh bantu dalam memperbaiki sel-sel kanser, kepada sel-sel sihat.

Contact Mira untuk dapatkan VIVIX

Mira Hamzah
019 282 1775