Friday, 9 December 2016

MENGANGGUR? SHAKLEE BOLEH BANTU..

Tahun 2015 sahaja statistik menunjukkan ramai graduan menganggur, termasuklah graduan bidang perubatan. Sedangkan pinjaman pengajian tinggi masih perlu dibayar setiap bulan. Di Jabatan Insolvensi pula, ramai golongan muda berumur 23-27 tahun tersenarai sebagai bankrupsi.

Sedih..

Kebanyakannya mementingkan asalkan sambung belajar, tak kisah lah kursus yang diambil itu sudah ada lambakan di pasaran.
Shaklee ada buat satu program, iaitu inisiatif untuk beri peluang pada golongan mua untuk berniaga. Program ini dinamakan YES - Young Entrepreneur System.YES menyasarkan peluang ini bukan sahaja kepada lepasan graduan, tapi auri rumah yang ingin menjana pendapatan.

Cara Menyertai YES

Untuk menjadi seorang Usahawan bersama YES sangat mudah. Anda hanya perlu menyertai Shaklee, menggunakannya dan berkongsi kebaikan tentang produk kepada orang disekeliling anda. Secara tidak langsung sambil menggunakan produk Shaklee, anda boleh jadikan satu bidang perniagaan.

Selain itu peserta Program Youth Entrepreneur System ini juga mendapat latihan, tunjukajar dan bimbingan daripada mentor yang terdiri dari usahawan-usahawan Shaklee yang telah berjaya.

Syaratnya:

Untuk menjadi seorang Usahawan bersama YES sangat mudah. Anda hanya perlu menyertai Shaklee.

Gunakan produk Shaklee dan berkongsi kebaikan tentang produk kepada orang disekeliling anda. Secara tidak langsung sambil menggunakan produk Shaklee, anda boleh jadikan satu bidang perniagaan.

Selain itu peserta Program Youth Entrepreneur System ini juga mendapat latihan, tunjuk ajar dan bimbingan daripada mentor yang terdiri dari usahawan-usahawan Shaklee yang telah berjaya.

Percuma Vitalea-Iron Formula
Bagi yang mendaftar ahli dalam bulan Mei 2015 hingga Oktober 2015.. mereka layak mendapat vitamin yang berusia 101 tahun iaitu Vitalea. Khasiat Vitalea memang tak dapat disangkal lagi.

Ramai orang dah menjadi semakin sihat dengan Vitalea. Bahkan saya sendiri jatuh cinta dengan trial set vitalea.. lalu saya terus masuk ahli dan mendapat Vitalea percuma. Hebatkan..


Selain daripada peluang di atas. YES memberi peluang juga untuk naik rank dari pangkat supervisor hingga ke Master Coordinator..


Ramai dah anak-anak muda yang berjaya mengaut untung dan dapat membayar hutang pinjaman pendidikan serta, membantu keluarga, tambahan pulak dengan GST dan harga barang yang mahal.


Ok..
Bagi sesiapa yang nak menjadi ahli, boleh lah hubungi Mira Hamzah untuk maklumat lanjut. Hubungi dan hafal nombor di 
bawah..hehe


019-2821775
019-2821775
019-2821775

No comments:

Post a Comment